"Marionnaud este o subsidiara a CK Hutchison, un renumit conglomerat multinational listat la consiliul principal al Bursei de Valori din Hong Kong, cu o gama diversa de afaceri, de la unii dintre cei mai mari operatori portuari si comercianti cu amanuntul din lume, pana la companii de infrastructura de incredere si lider in telecomunicatii mobile multimedia si retele, angajand 300.000 de oameni in peste 50 de piete.

Marionnaud Group este unul dintre cei mai mari retaileri de frumusete de lux din Europa, cu peste 700 de magazine offline plus online in 9 piete, cu peste 4.200 de angajati. Fiind unul dintre cei mai consacrati si inovatori comercianti de frumusete din Europa, scopul nostru este de a aduce bucurie tuturor si de a construi o lume frumoasa si durabila.

Suntem condusi de valorile noastre, incorporate in intreaga companie, pentru a crea o cultura de lucru care sa fie incitanta, plina de satisfactii personale, provocatoare din punct de vedere profesional, pozitiva, incluziva, colaborativa si stimulatoare in fiecare zi pentru toti angajatii nostri. Este ceea ce numim ā€˛sentimentul Marionnaudā€¯."

Pretutindeni

Sa facem frumusetea accesibila tuturor, oricand, oriunde, fara restrictii.

Expertiza in domeniul frumusetii

Investim in cunostinte de frumusete, expertiza si tendinte, astfel incat consilierii nostri in domeniul frumusetii sa poata oferi cele mai bune servicii din magazine.

Pregatiti pentru viitor

Crearea si evolutia constanta a platformelor noastre digitale, a serviciilor de infrumusetare online, a initiativelor de sustenabilitate si a designului magazinelor

Cultura "Oamenii primii"

Punem pe primul plan nevoile si bunastarea clientilor, partenerilor, furnizorilor si comunitatilor noastre.

Experienta premium

Oferim un sortiment larg, marci proprii de calitate, preturi competitive si servicii personalizate.