"A Marionnaud a CK Hutchison leányvállalata, a hongkongi tőzsdén jegyzett neves multinacionális konglomerátum, amely a világ legnagyobb kikötőüzemeltetőitől és kiskereskedőitől kezdve a megbízható infrastruktúrával foglalkozó vállalatokon át a vezető mobil multimédiás távközlési hálózatokig sokféle üzleti tevékenységet folytat, és több mint 50 piacon 300 000 embert foglalkoztat.

A Marionnaud Csoport Európa egyik legnagyobb luxus szépségápolási kiskereskedője, amely 9 piacon több mint 700 offline és online áruházzal rendelkezik, és több mint 4200 embert foglalkoztat. Európa egyik legmeghatározóbb és leginnovatívabb szépségápolási kiskereskedőjeként célunk, hogy örömet szerezzünk mindenkinek, és egy szép, fenntartható világot építsünk.

Vezetésünket a vállalat egészére kiterjedő értékeink határozzák meg, hogy olyan munkakultúrát teremtsünk, amely minden nap izgalmas, személyesen kifizetődő, szakmailag kihívást jelentő, pozitív, befogadó, együttműködő és ösztönző minden munkatársunk számára. Ezt nevezzük ""a Marionnaud-érzésnek"

Mindenhol

Mindenki számára hozzáférhetővé tesszük a szépséget bármikor, bárhol, korlátozás nélkül.

Szépség szakértelem

Befektetünk a szépségtudományba, szakértelembe és trendekbe, így szépségtanácsadóink a legjobb szolgáltatást nyújthatják.

Felkészülve a jövőre

Létrehoztuk és folyamatosan fejlesztjük digitális platformjainkat, online szépségszolgáltatásainkat, fenntarthatósági kezdeményezéseinket és üzleteink dizájnját.

Első az ember kultúra

Ügyfeleink, partnereink, beszállítóink és közösségeink igényeit és jóllétét helyezzük előtérbe.

Prémium tapasztalat

Széles választékot, minőségi saját márkákat, versenyképes árakat és személyre szabott szolgáltatást kínálunk.